cosmin-dumiter

Cosmin Dumiter

Preşedinte executiv

M-am născut în Bihor și am crescut în zona de munte a județului, aproape de natură si de tradiții. Am considerat întotdeauna că județul Bihor este un loc binecuvântat care merită arătat lumii întregi, un loc unde să revii mereu cu drag. Pentru a duce în lume spiritul bihorean am alăturat tinerețea mea și spiritul de aventură, experienței prietenilor mei și am creat impreună Asociația ADDePT.

aurelia-dumiter

Aurelia Dumiter

Vicepreședinte

Dragostea mea pentru natură, frumusețea pe care o descopăr zilnic în lucrurile mărunte, rădăcinile care îmi vorbesc prin tradițiile noastre populare m-au făcut să merg, alături de oameni frumoși, într-o inițiativă care a prins încet contur și culoare. Azi imi doresc mai mult pentru Bihor, mâine voi face mai mult pentru locurile în care trăiesc, respir și visez.

ioan-rosan

Ioan Roșan

Vicepreședinte

Din dragoste pentru frumusețile naturale ale județului Bihor m-am alăturat unui grup inimos de prieteni si am înființat Asociatia ADDePT. Alături de colegii mei încercăm săa promovăm și să întreținem aceste frumuseți, să facem aceste locuri să fie cât mai cunoscute și mai promovate.

cornelia-bulzan

Cornelia Bulzan

Secretar

nicolae-goina

Nicolae Goina

Membru în consiliul director

ovi-pop

Ovidiu Pop

Membru în consiliul director

Mi-am descoperit cu ani în urmă pasiunea pentru fotografie. Am luat Bihorul la pas în încercarea de a face primul ghid turistic al județului, realizând în decursul anilor mii de fotografii. În fiecare fotografie descopăr frumusețea plaiurilor bihorene. Și am ales să le promovez, și prin ADDePT, alături de prietenii mei pasionați de natură și călătorii.

ribana-linc

Ribana Linc

Membru în consiliul director

catalina-brudarescu

Cătălina Brudărescu

Director de marketing al revistei Visit Bihor

Resursele pământului, oamenii și tradițiile din Bihor le văd ca pe un templu și nu mă văd trăind viața altfel decât slăvindu-le la nesfârșit. Așa am găsit ADDePT și ADDePT m-a gasit pe mine.

PARTENERI

  • 21951509_1537207092984005_478078238_o
  • durans
  • 32095438_173325986662009_2419507128269012992_n
  • era
  • isj bihor
  • sigla t2